GELEZEN

Wat heb ik gelezen dat anderen kan interesseren, verrassen, ontroeren?

Ik heb een artikel gelezen dat me heel blij maakte. Het artikel ging over kindjes die het niet leuk vinden om te gaan wandelen en nu vragen ze aan de mensen om allemaal beertjes voor hun ruit te zetten zodat kindjes die kunnen tellen en in hun boekje kunnen opschrijven zodat ze iets te doen hebben als ze gaan wandelen. (Lena)

Ik heb gelezen dat dokters en ziekenhuizen hun best doen om de mensen zo goed mogelijk te verzorgen, wat iedereen blij maakt. Daarom klappen veel mensen om 20 uur aan hun raam om ze te bedanken. (Matteo)

Ik keek gisteren naar een programma op tv en daar was een oude man die alleen thuis zat; hij had verzorging nodig. Er was een verpleegster die de mensen aan huis kwam verzorgen en ze ging ook op bezoek bij die man. De man zei dat hij gelukkig werd als hij een lachend gezicht zag; de verpleegster lachte naar hem en hij fleurde helemaal op. Dit was heel mooi om te zien; hij werd ook helemaal gelukkig als hij begon te praten over zijn kleinkinderen en hoe gelukkig hij werd als hij post van hun ontving. Ik heb gelezen dat mensen het geluk nu vinden in de kleine dingen. Ik zelf heb nu ook ondervonden dat je door iets kleins te doen andere mensen heel gelukkig kan maken. Ik heb gefacetimed met mijn grootouders en dit maakte hun maar ook ons zeer gelukkig. (Isa)

Advertentie