Tine, LEVEN

Ik heb de voorbije week een beetje raar naar mijn familie gekeken. Ze waren maar bezig over het feit dat het nu zeer belangrijk is jezelf hygiënisch te houden. Ergens dacht ik, je moet dat altijd al zijn. Hygiëne is erg belangrijk , dat is ALTIJD al geweest. Ik vind het super erg dat ik niet mijn normale dingetjes kan doen. Ik mis ook mijn grootouders. Ik ben daar wel eerlijk over. Het is eigenlijk super grappig om te zien dat zij zo graag contact willen zoeken door te face-timen. Maar als ze naar de winkel willen en eigenlijk niet echt bezig zijn met het COVID-19, komen ze binnen in de winkel en daar staat dan niks meer wat zij willen. Mensen met zo een grote kar komen voorbij met stapels wc-papier. En als die mensen met twee zijn pakken ze twee karren. Alstublieft SCHAAM U! Er zijn mensen die niet mee doen aan het stomme woord hamsteren. Kan je het u al voorstellen moest dit allemaal gebeuren als jij 80 bent. Plezant e, ik zou het super gênant vinden moest ik mijn ouders dat zijn doen.

Blijf gezond iedereen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s