Amélie Van der Stichele beantwoordt de vragen over GELUK en ONDERWIJS

Laten we beginnen bij geluk, in deze periode waar we bijna niks anders kunnen doen dan thuis zitten heb ik geleerd dat familie en vrienden heel belangrijk zijn. Ze zijn er wanneer je getroost, liefde of nog veel meer nodig hebt. Maar nu kunnen we de familieleden niet bezoeken of vrienden zien op school. Daarom zal ik heel blij zijn als ik ze allemaal terug zal mogen zien.

En nu is het aan onderwijs. In de klas is het gemakkelijker om een opdracht te maken, je moet alleen maar luisteren en het uitvoeren. En wanneer je een vraag hebt wordt deze meteen beantwoord, in tegenstelling tot hier, thuis, waar je een mail stuurt naar je leraar en dan moet wachten tot deze wordt beantwoord. Maar wat mij wel opvalt is dat ik nu voor alles wat ik invul en doe meer ga nadenken en twijfelen of het wel juist is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s