Arwen Schepers beantwoordt de vragen over GELUK en ONDERWIJS

Geluk: Wat heb ik deze week geleerd over wat mensen gelukkig maakt?
Ik heb geleerd dat iedereen nu natuurlijk zijn familie mist omdat je niet op bezoek kan gaan maar juist daarom zijn de mensen al super gelukkig als ze een keer videobellen of als je samen als gezin even gaat wandelen om al de stress even te vergeten.

Onderwijs: Wat heb ik deze week geleerd over goed onderwijs?
Ik heb geleerd dat rechtstreeks onderwijs veel gemakkelijker en handiger is dan digitaal onderwijs: ook al gaan de meeste leerlingen niet zo heel graag naar school en vinden ze het nu geweldig om thuis te zitten, vind ik het persoonlijk gemakkelijker op school om de directe woorden van je leerkracht te horen dan dat je alles zelf moet begrijpen en leren. Het moeilijkste vind ik dat ALLES zelfstudie is en dat is voor velen een groot probleem.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s