Lotte Jacobs antwoordt op 3 van de 5 vragen.

Geluk: Geluk is voor iedereen anders. Ik word gelukkig van familie en vrienden. Door dat ik nu thuis moet zitten mis ik mijn familie en vrienden super hard. Geluk moet je halen uit de kleine en grote dingen. Je familie en vrienden zien was normaal tot nu en dan besef je hoe veel ze voor je beteken. Dus volgende keer wordt je gelukkiger en geniet je er meer van om ze te zien.

Leven: In het leven is een goede gezondheid heel belangrijk. Dat heb ik nu wel geleerd doordat er 4 mensen in mijn familie in het ziekenhuis zijn door het coronavirus. Ik hoop dat het goed komt. In het leven heb je nood aan familie en vrienden.

Onvergetelijk: Wat we nu meemaken gaan we echt nooit meer vergeten. Het zijn heel speciale tijden. Waarschijnlijk maken we dit de rest van ons leven niet meer mee (gelukkig).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s