Nora Maes over GELUK en GELEZEN

Geluk: Vooral in de laatste weken ben ik tot het besef gekomen dat (te veel) werken leidt tot ergernissen, wat vooral bij mijn ouders merkbaar is. Van werken worden ze niet gelukkig, maar als we samen aan tafel lachen en plezier maken, dan weet ik dat dat de dingen zijn die de mensen gelukkig maakt.

Gelezen: Deze week heb ik iets heel grappigs gelezen en ik dacht dat het wel toepasselijk zou zijn. Covid-19, een Chinees virus en met wie is President Trump in handelsoorlog? Covid-19, een Mexicaans bier en was het nu niet Mexico waartegen hij  Amerika wou beschermen? Kortom: President Trump heeft alle redenen om het Coronavirus te verafschuwen 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s