Fran Geeraerts, 17 jaar, LEVEN

Mensen zeggen vaak een goede gezondheid is het belangrijkste. Dit gezegde is nu harde realiteit, geld en materialisme zijn momenteel bijkomstig. Vele mensen dachten voor deze corona tijden alleen maar aan zichzelf, maar nu moeten we samen zorgen voor de gezondheid van iedereen dus allemaal ons verstand gebruiken en ons eigen belang aan de kant schuiven. Dit is niet alleen noodzakelijk in deze voor vele onrealistische periode, maar ook in het verdere leven. Laat dit een les zijn voor ons allen en hopelijk vallen we na deze crisis niet terug in onze oude denkwijze. Dat we door deze periode in de toekomst een goede gezondheid effectief als belangrijkste gaan beschouwen. Dat is uiteindelijk het enige wat echt telt. Zorg goed voor elkaar en voor jezelf, samen komen we hier sterker uit!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s