Liv Uchau, 15 jaar, GELUK

Mensen denken hoe groter, hoe beter. Maar deze week heb ik geleerd dat juist de kleine dingen mij en anderen gelukkig maken. Je hoeft geen dure auto te hebben of de hele handtassen collectie van Louis Vuitton om gelukkig te zijn. Word je ook niet gelukkig als je naar dat ene fantastische nummer luistert? Of belt met je allerbeste vriend/vriendin? Of je die lekkere tiramisu van je mama eet? Geniet van de simpele dingen, voor vele mensen zijn dit al levenslange dromen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s