Isa antwoordt op de 5 vragen

Enkele klinkende citaten uit de mooie tekst van Isa, die je hieronder integraal kunt openklikken:

Ik keek gisteren naar een programma op tv en daar was een oude man die alleen thuis zat; hij had verzorging nodig. Er was een verpleegster die de mensen aan huis kwam verzorgen en ze ging ook op bezoek bij die man. De man zei dat hij gelukkig werd als hij een lachend gezicht zag; de verpleegster lachte naar hem en hij fleurde helemaal op. Dit was heel mooi om te zien; hij werd ook helemaal gelukkig als hij begon te praten over zijn kleinkinderen en hoe gelukkig hij werd als hij post van hun ontving. Ik heb gelezen dat mensen het geluk nu vinden in de kleine dingen. Ik zelf heb nu ook ondervonden dat je door iets kleins te doen andere mensen heel gelukkig kan maken. Ik heb gefacetimed met mijn grootouders en dit maakte hun maar ook ons zeer gelukkig

Wat echt belangrijk is in het leven, dat is vriendschap, liefde en familie en het geluk hoef je niet altijd ver weg te zoeken.

Wat ik nooit zal vergeten zijn de gebaren die de mensen maakten om alle mensen van in de verzorging en de veiligheid te bedanken. Het zijn misschien kleine gebaren, maar dit fleurt de mensen op en de mensen zoeken op die manier steun bij elkaar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s