Noor Jacques, 14 jaar, antwoordt op vragen 1 en 2

Deze week heb ik geleerd dat in het leven sociale contacten heel belangrijk zijn. Wij mogen niet meer buiten komen en als je iemand kent en je wilt er iets tegen zeggen, dan roep je van de ene kant van de straat naar de andere kant van de straat! En je kunt niemand omhelzen. Je ziet je familie niet meer en als je oma dan juist geopereerd is en er zijn complicaties en ze heeft zoveel pijn, kunnen we haar niet eens gaan bezoek en zeggen dat alles goed komt! We kunnen haar niet eens een knuffel geven.

Ik heb ook geleerd dat een goed onderwijs heel belangrijk is, nu sturen de leerkrachten alles door via de computer, maar er zijn ook sommige mensen die geen computer hebben en hoe moeten zij dat dan doen? Dan kunnen zij geen oefeningen maken of uitleg vragen. En wij zitten nu al te klagen dat het zo moeilijk is omdat je moeilijker vragen kan stellen! In de klas kan je gewoon iets vragen en de leerkracht antwoord maar nu kan dat niet. Dit is gewoon een heel andere manier van werken die wij niet gewoon zijn.

Ik hoop dat deze miserie maar snel stopt, want zo kunnen we niet de hele tijd leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s