Esma Yasar, GELUK

Ik heb deze week goed nagedacht over wat mij nu gelukkig maakt, is het wat je hebt, wie je hebt, wat je doet? Iedereen heeft andere meningen over deze vraag, iedereen heeft verschillende dingen die hun gelukkig maken.

Ik heb deze week tijdens het vervelen in quarantaine opgemerkt dat ik gelukkig wordt door de dingen die ik doe, sommige dingen. Ik heb ook gemerkt dat mijn vrienden daar ook een heel groot deel uitmaken, door mijn vrienden voel ik me ergens thuis. In quarantaine is het enige wat ik wil doen afspreken met mijn vrienden, zij zijn de echte reden waarom ik gelukkig zou zijn. Ik dacht ook aan mijn familie en vroeg me af of mijn familie mij gelukkig maakt. Dat is bij iedere familie anders, tijdens de quarantaine dacht ik meer aan vrienden dan familie, ik wou liever naar buiten met mijn vrienden dan met mijn familie, dat hangt ook af van familie, ik ben niet erg close met mijn familie, ik denk dat het daardoor komt. Kort samengevat, wat mij gelukkig maakt zijn mijn vrienden, ik heb dat gemerkt in de tijd dat ik in huis bleef.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s