Soetkin Vandewalle, ONVERGETELIJK

Het Coronavirus is iets negatief, maar ondanks alles zien we toch dat er altijd iets positiefs schuilt in deze crisis, je bent veel dichter bij familie en groeit weer wat meer naar hun toe, je kan zo veel naar buiten kunnen gaan, genieten van het weer, de natuur… Samen genieten van het leven met je familie, is dat niet iets erg positief? Nu moeten we onszelf even aan de kant zetten, thuis blijven, denken aan de rest van de wereld, en iedereen dat het nu moeilijk heeft steunen. We zijn allemaal samen in deze crisis en moeten dus ook voor elkaar zorgen en aan anderen denken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s