Vic De Plecker, ONVERGETELIJK

In deze moeilijke corona tijden worden er spijtig genoeg nog heel veel maatregelen genegeerd of mee gelachen. Ook ik persoonlijk was vorige week nog niet echt mee met de maatregelen bv: ik waste mijn handen niet genoeg, kwam nog aan mijn gezicht,… Ik denk persoonlijk wel dat iedereen nu echt moet luisteren naar de mensen hogerop, ze weten wat goed is voor ons en onze medeburgers. Elke dag worden er verschrikkelijk veel mensen besmet met het virus en opgenomen in het ziekenhuis en spijtig genoeg sterven er elke dag ook tientallen mensen die het niet verdienen om te sterven. Als er 1 ding is dat ik nooit meer zal vergeten is: luister naar de maatregelen die ons worden gegeven we spelen met mensenlevens.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s