Zara V., GELUK en LEVEN

GELUK: Ik heb deze week geleerd dat het mij gelukkig maakt om elke dag mijn vriendinnen te zien en vaak mijn familie zoals mijn grootouders. Want in deze tijd mis ik dat toch wel dat ik mijn grootouders niet mag gaan bezoeken. En ik mag ook niet met mijn vriendinnen afspreken wat ik in een normale vakantie wel zou doen.

LEVEN: Ik heb geleerd dat je ook de kleine dingen in het leven moet                        appreciëren. Zoals elke dag met de fiets naar school gaan, omdat ik dat niet meer kan doen. Of dat ik in een rustige buurt woon waar ik leuke wandelingen kan maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s