Amber De Groot, 16 jaar, GELUK en ONVERGETELIJK

Ik heb geleerd dat in tijden van isolatie je ook gelukkiger kunt worden van kleine dingen. Je kunt bijvoorbeeld meer genieten van een wandeling in de natuur; Dit kun je meestal in een gewone werkweek niet doen omdat je er geen tijd voor hebt. Nu in tijden van corona heb je natuurlijk wel heel veel tijd.

Heel veel tijd om meer na te denken over verschillende zaken. Deze kan je ook gebruiken om jezelf te resetten. Meer tijd te nemen voor jezelf en even een pauze te nemen uit het drukke dagelijkse leven. Wat ik geleerd heb uit de tijden van corona is gewoon dat je eigenlijk meer van kleine dingen moet genieten. Wanneer dit allemaal voorbij is en we weer naar buiten mogen, ga ik dat natuurlijk ook doen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s