Sarah Goethals, 17 jaar, GELUK en LEVEN

GELUK: In deze tijden is het mogelijk dat je soms niet weet wat te doen. Wat dacht je ervan om je ouders een handje te helpen in het huishouden? Misschien zou je het niet denken, maar dat doet hun heel veel plezier. Grijp dus nu je kans en bedank je ouders door iets terug te doen! Dat is ook wat ik heb gedaan. Ik had nooit verwacht dat mijn ouders zo blij zouden zijn. Toen ik zag dat zij gelukkig waren, kreeg ik ook een lach op mijn gezicht.

LEVEN: De voorbije weken heb ik beseft dat samenwerken echt belangrijk is, vooral in tijden zoals nu. Om het virus Covid-19 tegen te gaan is het nodig dat we allemaal samenwerken, want tezamen kunnen we zoveel meer dan helemaal alleen. Respecteer daarom de maatregelen en blijf in uw kot! Hoe beter we samenwerken, hoe sneller deze crisis voorbij is en hoe sneller we terug een normaal leven kunnen lijden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s