Yoni Heyninck, 12 jaar, ONVERGETELIJK

Wat ik zeker en vast niet zal vergeten is het thuis blijven maar vooral de lege straten en de mensen die alleen maar buiten komen om naar de winkel te gaan. Wanneer ik naar buiten ga voor een frisse neus te halen zie ik alleen maar witte lakens of handdoeken buiten hangen, die dienen om respect te tonen aan de hulpverleners die de mensen helpen met het virus. Wat heel belangrijk is is om sterk te blijven de moed niet laten zakken. Dus daarom zegt ik:”Samen zijn we sterk.”

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s