Anaïs Bouttelegier, 10 jaar, ONVERGETELIJK

Wat ik nooit zal vergeten zijn al die zieke mensen die je ziet op tv met luchtzakken op hun hoofd dat ze zouden kunnen ademen. De zieke Corona-patiënten die in de gangen van het ziekenhuis liggen omdat ze geen plaats meer hebben in al de kamers van het ziekenhuis.

De vele doodkisten die je ziet staan allemaal op een rijtje naast elkaar, ze kunnen niet begraven worden omdat de begrafenissen ook al niet doorgaan door het Corona-virus. Het hamsteren in de winkels en de vechtpartijen (het gaat vooral om wc papier.)

De politieagenten op straat om alles te controleren.

Advertentie

Een gedachte over “Anaïs Bouttelegier, 10 jaar, ONVERGETELIJK

  1. hoi Anaïs, ik weet niet waar je dit allemaal gehoord of gezien hebt, maar ik kan je vertellen dat het meeste van wat jij schrijft hier in ieder geval nog niet het geval is. en die vechtpartijen om wc-papier, dat heb ik ook gezien. na enig onderzoek kun je eigenlijk al meteen vaststellen dat ze uit 2015 komen ofzo en dat 9 van de 10 van die filmpjes niks met corona te maken hebben. voorlopig zijn Nederland en België nog niet zo heftig getroffen dat er patiënten op de gang moeten liggen.

    gelukkig maar!

    groetjes Robin

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s