Elias Verschraegen, ONVERGETELIJK

Deze twee weken waren al heel speciaal, ik heb het eigenlijk al niet meer door dat we in een critieke toestand zitten maar ik besef wel dat het ernstig is. De opdrachten van school vallen wel mee maar ik denk dat als we alle leerstof gezien moeten hebben dat we toch een tandje hoger moeten schakelen. Voor de rest proberen we zoveel mogelijk contact te houden met onze oma en opa die het heel fijn vinden als we videochatten maar ons toch wel liever in het echt zien. Ik hoop dat we niet meer al te lang met het coronavirus zitten want het begint al wat saai te worden zeker als ik denk dat we de hele vakantie misschien nog moeten thuisblijven. Ik begin daardoor al wat over andere dingen te denken over wat ik ga doen en hoe ik het ga doen nu ik zoveel tijd heb.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s