Juliette Cauwel, 10 jaar, LEVEN

Ik denk dat ik mijn hele familie de dood in jaag. Stel dat ik het heb, heb ik mijn familie al lang besmet. Dat idee maakt mij super bang. Ik wil zo graag even kunnen ontsnappen. Maar elke dag gaat mijn wekker af en moet ik weer blij zijn. Dat moet gewoon. Anders gaan der mensen vragen hoe ik mij voel. “Goed” is dan natuurlijk mijn antwoord. Ik kijk het nieuws, maar ik word er niet echt rustig van ofzo. Als je al die mensen daar ziet, hoe kun je dan rustig worden?! Ik hou contact met mijn vrienden, wat helpt, maar ook niet altijd. Als ik dan eindelijk rustig ben gaat die wekker weer af en moet ik alles opnieuw doen. Ik probeer met iedereen zo veel mogelijk contact te houden, want je weet nooit wanneer je ze kan verliezen. nachten zijn ook niet erg fijn. Veel nachtmerries enzo. Ik kijk er zo hard naar uit om weer normaal te kunnen kijken naar alles. Want nu leeft ik als een zombie.

Belangrijk:
~luister naar muziek
~probeer je niet af te sluiten
~hou contact met iedereen

Advertentie

2 gedachten over “Juliette Cauwel, 10 jaar, LEVEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s