Ward Vervaet deelt zijn ervaring over LEVEN

Ik was al een paar dagen een spel aan het voorbereiden voor heel het gezin. Het was moeilijk om het hele gezin bij elkaar te krijgen want iedereen wou iets anders doen en dacht dat het een stom spel was. Mijn mama zorgde ervoor dat iedereen moest meedoen. Uiteindelijk stond iedereen paraat. Ik som een paar onderdelen op: de stoelendans, 2 zoektochten, dansen op muziek, een quiz en nog andere spelletjes. Uiteindelijk stond iedereen te lachen bij elk onderdeel. Iedereen vond het super leuk en we dachten niet meer aan binnenzitten door het coronavirus. Wat is dus belangrijk in het leven: Familie, plezier maken en gezond blijven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s