Lotte Guns antwoordt op 4 vragen

GELUK:  Mensen maak je gelukkig door er eens mee te praten en door hen te gaan bezoeken. Natuurlijk gaat dat niet zo makkelijk in deze tijden van corona. Wat je wel kan doen is facetimen of gaan bezoeken maar op afstand bv. je oma of opa staat binnen en jij zelf staat buiten en zo kan je een babbeltje doen.

ONDERWIJS: Goed onderwijs, daar is goede communicatie voor nodig. Wij krijgen opdrachten via de map ‘corona’ in smartschool en via berichten op smartschool. Als een leerling een vraag heeft of iets onduidelijk vindt, kan die altijd een bericht sturen naar de leerkracht of een vraag stellen als er een live wordt georganiseerd.

GELEZEN: We kunnen onze handen meerdere keren wassen en 1.5 meter afstand houden. Buiten gaan sporten is zeker niet afgeraden, maar je mag niet met een groep, enkel met 2 personen buiten komen. Hamsteren is ook niet nodig, je mag nog naar de winkels gaan. En vermijd zo veel mogelijk contact.

ONVERGETELIJK: Niemand vergeet wat we nu hebben meegemaakt. Er zal veel over gepraat worden. Wat ik vooral onthoud is dat samen zijn met je familie het beste is dat je kunt hebben. Soms loopt het niet zoals gepland, maar daar kom je wel uit.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s