Yessin Messaoud, LEVEN

Deze voorbije weken heb ik wat bijgeleerd. Bijvoorbeeld door een klein videootje te sturen kan je iemand heel blij maken. Ik mag veel geluk hebben dat van mijn familie nog niemand ernstige Corona heeft want mijn tante en neven hebben asma. Nu met de Corona tijden kan ik wat meer uitslapen en moet ik veel minder doen voor het school dus dat is wel fijn. Wij volgen het nieuws thuis en zijn altijd verrast hoeveel mensen per dag dood gaan. Ze zeggen ook altijd dat wanneer wij groot zijn en kinderen hebben dat we dat nog gaan kunnen doorvertellen hoe erg het was toen en dat het dan niks meer zal zijn dan een gewone griep.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s