Benjamin Schaafsma, 12 jaar, GELUK en ONVERGETELIJK

GELUK: In deze tijd is het lastig om elkaar te zien en sommige mensen zijn alleen, zoals mensen in een bejaardentehuis. Maar je kunt ze weer wat opvrolijken door iets leuks te geven zoals een kaart of bloemen. Daardoor voelen ze zich toch niet heel erg alleen en maak je de oude mensen ook gelukkig en blij.

ONVERGETELIJK: Ik vind het heel erg dat er heel veel mensen dood gaan door Corona en dat dit ook nog wel een tijdje door gaat. Ik hoop dat er snel een oplossing komt voor dit virus en het snel weer over is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s