Ezgi Belkiran, 16 jaar, LEVEN

Ik heb geleerd dat gezondheid het belangrijkste is, want zonder gezondheid kan je niks doen. Een super rijke man/vrouw kan zich niet redden met geld, maar een arme ook niet. Ze vallen dan op dezelfde standaard. Wat bedoel ik daar mee, een rijke beland ook in een ziekenhuis als die ziek is maar ook een arme. Gezondheid is zeer belangrijk. Zonder je gezondheid ga je familie ook niet kunnen bezoeken ,ook niet kunnen studeren en nadien een job hebben. Het coronavirus heeft zeker dit aan mij aangeleerd. Niet alleen mensen die nu strijden met het virus, maar ook mensen die kanker hebben,… We gaan allemaal wel op een dag dood, maar meeste mensen zullen graag wel op hun 80 jaar dood gaan om veel te bereiken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s