Louise, 17 jaar, ONDERWIJS en ONVERGETELIJK

ONDERWIJS: Ik heb geleerd dat afstandsonderwijs nog saaier is dan oersaai. Je ziet je vrienden niet, hebt geen contact met klasgenoten (behalve via Smartschool Live en daar zegt letterlijk NIEMAND iets behalve de leerkracht) en leerstof verwerken zonder leerkracht is echt mega moeilijk. Sommige mensen noemen dit Coronaverlof maar verlof kun je dit echt niet noemen.

ONVERGETELIJK: Ik zal nooit vergeten hoe eenzaam een lockdown voelt en hoe frustrerend het is dat je niet weet welke informatie klopt en welke niet…. We worden dan misschien wel “asociaal” door het internet maar hoewel dat de enige vorm van contact met de buitenwereld is dat we hebben, lijkt de afstand er toch niet kleiner door.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s