Ewoud Standaert, 17 jaar, ONVERGETELIJK

“Ik zal door de pandemie niet vergeten dat ik meer dankbaarheid moet vertonen. Wij mensen zijn ver gekomen, van klimmen in bomen tot het ontwikkelen van zelfrijdende auto’s. Met de ruimtevaart naar de maan en genetische modificaties zien we onszelf als de onsterfelijke heersers van de aarde. Maar in werkelijkheid zijn we slechts stof in de wind. En als het misgaat, kunnen we sneller worden weggeblazen dan dat je Covid-19 kunt spellen.”

Dit klinkende citaat komt uit de diepgaande tekst “Ik zal niet vergeten” van Ewoud, die je hier kunt openklikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s