Rebecca Hamente, LEVEN

In het begin van deze pandemie was ik natuurlijk blij dat we een paar weken geen school meer gingen hebben. Ik nam deze pandemie niet echt ernstig aan. Ik had nooit kunnen denken dat de voorbije gebeurtenissen een grote impact zouden hebben op mijn leven.

Deze tijden van isolatie hebben me een nieuwe blik gegeven op het leven. Ik heb ingezien dat tijdens deze periode familie, vrienden en mijn gezondheid heel essentieel zijn voor mij. Het was zo moeilijk om mijn familie en vrienden wekenlang niet te zien. Natuurlijk belde we elkaar of stuurde we berichten. Maar ik had wel nood aan sociaal contact. Er was een enorm gemis. Gezondheid was toch één van mijn belangrijkste prioriteiten tijdens de lockdown. Ik ben zo dankbaar dat ik nog steeds gezond en levend ben.

In het leven weet je niet wat de dag van morgen je brengt. Dus de prioriteiten die we hebben gesteld tijdens de lockdown o.a (familie, vrienden en ons gezondheid) moeten we blijven toepassen na deze periode. Dat is namelijk wat echt telt in het leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s