Lore Van de water, 16 jaar, LEVEN

Wat heb ik deze week geleerd over wat er echt telt in het leven ?

Het antwoord is veel, het begint me de afschaffing van grote evenementen. Je kan niet naar de fuif van zaterdag gaan waar je zo lang naar hebt uitgekeken, maar oke dat gaat nog het is niet het einde van de wereld, we gaan wel een andere keer uit. Dan kan sporten ook niet meer en naar de jeugdbeweging gaan, vergeet dat maar! En plots is je sociale leven weg. Je mist je vrienden. Je mag niet eens bij oma of opa langsgaan.

Dus als je aan mij vraagt wat er echt telt in het leven dan is mijn antwoord: mijn familie, mijn vrienden, gewoon samen is iets leuks doen. Samen genieten van het leven, dat is het allerbelangrijkste want alleen is er maar de helft van het plezier aan.

Advertentie

Een gedachte over “Lore Van de water, 16 jaar, LEVEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s