Luna Piessens, 14 jaar, LEVEN

Ik heb geleerd dat het sociaal contact en buiten komen al veel doet. Na de eerste 3 dagen miste ik mijn vriendinnen al maar ik kon hun niet eens bellen door mijn huiswerk. Ik verveelde mij rot (nog steeds eigenlijk) mijn dag bestaat uit huiswerk, eten , 30 min buiten spelen en ‘s avonds eindelijk echte vrije tijd. Ik was al kei blij toen ik voor LO een wandeling mocht maken.  Ik hou van mijn gezin maar het is zo irritant om niks te kunnen doen. het enige wat je nu nog hoort is Corona. Ik ga zo blij zijn als dit eindelijk stopt ☹

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s