Eva Verbraeken antwoordt op GELUK en LEVEN

Laten we beginnen met geluk, ik heb deze week geleerd dat kleine dingen iemand heel gelukkig kunnen maken. Deze week zitten we veel thuis en je kan je grootouders niet zien dus we gingen een brief schrijven, wanneer mijn oma die ontving stuurde ze een berichtje dat ze er heel blij mee was en dat berichtje maakte mij weer gelukkig. We zijn ook een keer bij de ramen gaan staan bij mijn andere grootouders, wanneer je dan ziet dat zelfs zoiets kleins een lach op iemands gezicht kan toveren maakt me weer gelukkig.

Nu gaan we door met het leven. Ik heb geleerd dat je er zoveel mogelijk moet van maken als je kan, aan iets negatiefs zit altijd iets positiefs. Ook al is het soms moeilijk om een lichtpuntje in de duisternis te vinden. Zeker in deze tijd wanneer je op het nieuws alleen maar hoort hoeveel mensen ziek zijn en dagelijks sterven. Er is ook veel onzekerheid bijvoorbeeld wanneer ik mijn vrienden ga terugzien en of ik dit jaar nog naar school kan gaan. Je mist Iedereen die je dierbaar is dat is zeker niet fijn. Maar je ziet dat het ons toch allemaal samen brengt, zingen op balkons of wanneer je ziet dat mensen lakens buiten hangen om de zorg te bedanken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s