Lena Hooreweghe, 15 jaar, beantwoordt 3 vragen

Ik heb vooral gemerkt voor mij dat mijn familie mij heel gelukkig maakt. Nu je niet mag afspreken of naar school kan gaan, zit je constant bij je familie en ik zie wel dat wanneer ik bij hen ben, dat ik heel gelukkig ben.

Ik heb een artikel gelezen dat me heel blij maakte. Het artikel ging over kindjes die het niet leuk vinden om te gaan wandelen en nu vragen ze aan de mensen om allemaal beertjes voor hun ruit te zetten zodat kindjes die kunnen tellen en in hun boekje kunnen opschrijven zodat ze iets te doen hebben als ze gaan wandelen.

Nu je niet mag afspreken met je vrienden, merk je hoeveel ze voor je betekenen omdat je ze zo ongelofelijk hard mist. Ook heb ik gemerkt hoeveel mijn grootouders wel niet voor mij betekenen, ik heb ze nu al een hele tijd niet gezien en ik merk dat ik ze toch het meeste mis op dit moment dan wat dan ook.

Advertentie

Een gedachte over “Lena Hooreweghe, 15 jaar, beantwoordt 3 vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s