Alexis De Cock beantwoordt de vragen over ONDERWIJS en LEVEN

Als je zolang in carantaine zit merk je dat de dagen lang zijn. Je moet studeren en dat is ook niet zo simpel. Nu merk je dat een woordje uitleg heel handig is. Na het studeren kan ik nog in de tuin voetballen en pingpongen.

Maar mijn oma woont in Brussel en mag niet meer ver gaan wandelen. Dus FaceTime ik elke dag met mijn oma en dan merk je dat ze heel gelukkig is en ik ook. Naar mijn opa in Ninove bel ik soms en schrijf ik ook een brief. Dat is waar hij het meest gelukkig van wordt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s