Mariajesus Gonzalez Moreno, 14 jaar, beantwoordt de vragen over GELUK en LEVEN

ik begin met geluk. In deze dagen van corona kan je echt goed merken dat het de kleine dingetjes zijn die je gelukkig maken. Bijvoorbeeld dat ik vorige week voor een halfuurtje in het bos ging wandelen. Het voelde echt heel goed om weer eens buiten te zijn, die heerlijke bosgeuren en dat beetje zon op mijn huid voelden  heerlijk. Andere dingen zoals met mijn grootouders videobellen maken me ook heel blij, omdat als ik ze bel, ik meteen een glimlach op hun gezicht zie verschijnen. Dat zij dan blij zijn maakt me ook heel gelukkig.

Nu komt leven. Nu dat we in quarantaine zitten zie je dat je zoveel meer in een dag kan doen dan je denkt. Je kan thuis je ouders helpen, je kast opruimen,… Dat kan je allemaal doen in één dag. Meestal kwam ik thuis van school, maakte ik mijn huiswerk, keek tv en ging daarna slapen. Nu weet ik dat ik in die tijd meer kon doen dan alleen tv kijken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s