Laura, 14 jaar, LEVEN

Nu meer dan ooit hebben we tijd om na te denken over alle stappen die we al doormaakten in het leven. Ik heb wel eens een ruzie met een vriendin of mijn zus maar nu besef ik dat er veel belangrijkere dingen in het leven zijn. De zorgverleners die voor de mensen klaarstaan, de winkels die openblijven ondanks het virus, de vele onthaalouders die kindjes blijven opvangen, de leerkrachten die de moeite doen omdat wij onze leerstof zouden blijven beheersen. Nu besef ik dat dit virus alleen kan stoppen als we samen ertegen aan gaan en samen de regels volgen. Nu moeten we allemaal solidair zijn en niet altijd aan onszelf denken. Dit was de les over het leven dat ik deze week ontdekt heb. Hou jullie allemaal goed en gezond!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s