Noa Daniëls, LEVEN en ONVERGETELIJK

LEVEN: Ik heb afgelopen twee weken geleerd dat het heel belangrijk is om ook zonder sociale media contact te kunnen hebben met mensen. Dit heb ik ontdekt door COVID-19, want nu gaan we niet naar school en zien we veel minder mensen in het echte leven. We kunnen natuurlijk ook via sociale media contact maken, maar toch is het heel anders.

ONVERGETELIJK: De twee laatste weken en de komende weken zal ik nooit vergeten, want dit is wel een heel uitzonderlijke periode. Door COVID-19 verlopen onze weken heel anders dan normaal, we beseffen nu dan ook heel goed dat we wel een luxeleventje  lijden in het dagelijks leven. Dat is dan ook een heel onvergetelijk moment voor mij.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s