Cas Van Herbruggen, LEVEN en ONVERGETELIJK

Leven: Ik heb geleerd dat het belangrijk is om in het leven eens iets anders te doen dan je gewoon bent en om eens te gaan naar een plek waar je niet elke dag naartoe gaat, omdat je anders begint door te draaien van altijd op dezelfde plek te zijn, ook al is het verste dat je nu mag gaan de winkel. Als elke dag hetzelfde is, begin je je besef van tijd ook gedeeltelijk kwijt te raken, je vergeet gemakkelijk welke dag het is. Je doet elke dag hetzelfde, en ik heb geleerd dat dat op den duur heel vervelend begint te worden. Daardoor heb ik ook een beetje gevoeld hoe het is om in de gevangenis te zitten, want je doet daar elke dag ook hetzelfde, alhoewel het daar ongetwijfeld veel erger is.

Onvergetelijk: Ik heb deze week plots beseft dat er nu gemakkelijk parkeerplaats te vinden is in Antwerpen en Gent en dat was een heel choquerende gedachte.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s