Effimia Chalkia, ONDERWIJS en GELEZEN

ONDERWIJS: Ik heb geleerd dat je de tijd op school eigenlijk moet waarderen, want wij zien onze vrienden daar elke dag. Ook heb ik geleerd dat lessen op school iets helemaal anders zijn dan thuis leerstof verwerken. In het begin dacht ik dat het wel ging meevallen maar eigenlijk is het veel moeilijker. Je hebt misschien wel meer vrije tijd maar je hebt veel minder vrijheid. Op school kan je rondlopen tijdens de pauze en je kan spelen met je vrienden maar nu niet meer.

GELEZEN: Ik heb deze ochtend gelezen dat de quarantaine tot 19 april verlengd is, dus de paasvakantie erbij. Dat vindt ik wel spijtig want ik had al enkele plannen voor in de vakantie. Ik zie ook dat het dodental in ons land maar blijft stijgen en dat vind ik echt erg. Ik weet dat iedereen zijn best doet om dit virus te vertragen maar toch zie ik elke dag buiten mijn huis een groep jongens skaten. Als ik zie op tv hoe dat mensen spandoeken ophangen en klappen voor de zorg word ik daar echt blij van.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s