Lien Cousaert beantwoordt 4 van de 5 vragen

1) GELUK: Ik denk dat mensen het fijn vinden om eens buiten te kunnen zijn en om te genieten van de natuur en van het leven.

2) ONDERWIJS: Het is natuurlijk moeilijk voor iedereen om alles te plannen en om alles klaar te hebben. Ik heb dus geleerd hoe je moet plannen en dat je je werk niet moet verdelen op 1 dag maar op verschillende dagen.

4) LEVEN: Ik heb veel geleerd over het leven. Ik zie nu in dat frisse lucht echt heel belangrijk is en dat je dat ook nodig hebt. Ik heb niet alle dagen op sociale media gezeten omdat het buiten echt veel mooier en beter is.

5) ONVERGETELIJK: We hebben een sterkere familieband gecreëerd. We hebben veel meer dingen buiten gedaan samen. Ik heb vaak fietstochtjes gemaakt. Daarna heb ik een nieuwe sport gevonden die ik graag doe en waardoor ik gemotiveerder in het leven sta.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s