Leonie Uyttebroeck antwoordt op de 5 vragen

Hieronder lees je alvast wat Leonie de afgelopen weken geleerd heeft over het leven. Haar antwoorden op de 4 overige vragen vind je in de bijlage.

LEVEN: Wat heb ik geleerd over het leven? Ik heb geleerd dat een goede vertrouwelijke band met je gezin zo belangrijk is. Dat kunnen lachen en plezier hebben met je gezin zo een meerwaarde is, vooral in deze tijd maar zeker ook in andere situaties. Niet alleen je gezin is belangrijk, de aanwezigheid van vrienden, leeftijdsgenoten die je begrijpen. Dezelfde humor delen, het simpele sociale contact. Het is zo iets kleins dat leek niets voor te stellen maar waar nu iedereen zo veel belang aan hecht. Iedereen en dan spreek ik ook over mezelf, gaat het ‘normale’ leven zo veel meer appreciëren als we deze tijd passeren. Familie en vrienden zijn een belangrijke meerwaarde in mijn leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s