Evi Vanwingh, 14 jaar, over LEVEN

Wat ik deze week heb geleerd over wat echt telt in het leven is dat je pas weet wie er echt voor je is als diegene je helpt als je het moeilijk hebt. Ook heb ik geleerd dat we dankbaar moeten zijn met de mensen om ons heen en dat we niet zoveel commentaar moeten hebben en zeggen dat we het slecht hebben terwijl we het vaak heel goed hebben. Ook leren genieten van de kleinste momenten zoals: samen koken met mama en gezellig op de bank zitten met de familie terwijl je daar normaal niet veel aandacht aan besteedt omdat je denkt dat het de normaalste zaak van de wereld is. Toch mogen we heel blij zijn dat we omringd zijn met de mensen van wie we houden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s