Tessa Snellings, 14 jaar, over GELUK

Het geluk van mensen is niet enkel de dingen die ze krijgen die hun blij maakt, het gaat erom met wie je bent, ben je zelf gelukkig, toon je dat je gelukkig bent,… Je kan over zoveel dingen gelukkig zijn, om de kleinste dingen zelfs. Het is belangrijk voor sommige personen om hun geluk te uiten, te tonen aan andere mensen maar dat is niet altijd goed. Als iemand toont aan een ander persoon dat hij/zij gelukkig is en alles heeft is dat voor die andere persoon zeer pijnlijk, misschien heeft hij/zij niet alles waarnaar hij/zij verlangt, is die persoon helemaal niet gelukkig, dat maakt het heel moeilijk. Gelukkig zijn heeft niks te maken met luxe die je hebt, het heeft te maken met liefde, word je geliefd? Toon jij liefde? En zo kan je verdergaan. Voor mij is geluk iets belangrijks, ikzelf toon het bijna nooit maar ben het wel, ik heb soms ook slechte momenten maar dat betekent niet dat ik ongelukkig ben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s