Jens Peeters over GELUK en LEVEN

Deze week, de derde week van onze quarantaine, heb ik geleerd wat mensen gelukkig maakt en wat er echt telt in het leven. Ik besef nu meer dan ooit hoe belangrijk contact tussen mensen is. Contact maakt ons gelukkig en is een onmisbaar aspect in ons leven. Ik mis mijn wekelijkse bezoekje aan mijn grootouders en zij missen mij. We worden wel gelukkig van onze videochats en whatsapp-berichtjes, maar het is niet hetzelfde. Daarom begrijp ik heel goed hoeveel deugd het de bewoners van het woonzorgcentrum moet doen om onze videoboodschappen te ontvangen die we met de klas gemaakt hebben. Tonen dat je om iemand geeft en dat ook zelf ervaren maakt gelukkig, omdat dat één van de belangrijkste dingen in het leven is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s