Tibeau Willems antwoordt op 4 vragen

Goed onderwijs is echt onmisbaar voor je ontwikkeling.  De voorbije weken kregen we van onze leerkrachten heel wat opdrachten en leerstof, die we thuis zelfstandig moesten verwerken.  Dat was toch niet zo vanzelfsprekend.  Ik miste echt wel de uitleg die we normaal gezien van de leerkrachten krijgen tijdens de lessen op school.  Als de leerkrachten les geven, krijg je zoveel extra informatie, die je niet altijd kan terugvinden in de cursus.  Zij maken de leerstof ook beter verstaanbaar. 

Lees de hele tekst van Tibeau door hem hier open te klikken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s