Danaë Hendrickx, GELUK

De tekening stelt Oostenrijk voor. Oostenrijk is voor mij een land van vrijheid, natuur, kleur, goede lucht. Als je daar bent ben je precies een andere nieuwe persoon. Het liefst van al zou ik daar nu willen zijn en mijn vrienden daar terug willen zien. Of een goed ritje maken met de auto tussen de bergen. Dat is zo rustgevend. Wandelen op paden tussen de bomen en in de verte mooie grote bergen voor je zien dat geeft een goed gevoel. Als ik daar wandel kan ik nooit opgeven altijd van de ene rots naar de andere en ik wil zeker de punt bereikt hebben. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s