Pierre-Henri Vervaart, ONDERWIJS en LEVEN

Als je zo lang thuis zit, dan begin je echt te denken over hoeveel geluk dat je hebt om op een efficiënte manier les te krijgen. Je kan de vragen direct stellen aan de leerkracht. Er zijn veel kinderen die dit al heel lang meemaken die van thuis of vanuit het ziekenhuis les krijgen.

Ik heb nu veel te veel tijd. Ik kan wel wat films kijken of wat games spelen, maar na een tijd word ik dat ook beu. Ik maak nu vaak een wandeling naast het bos en de velden en word dan rustig als ik de mooie natuur zie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s