Len Van Hove geeft antwoord op de vragen

GELUK: Wat heb ik tijdens de afgelopen week geleerd over wat mensen gelukkig maakt? De lange “vakantie” waarbij we minstens 5 weken samen gezellig thuis zitten.

ONDERWIJS: Wat heb ik tijdens de afgelopen week geleerd over goed onderwijs? Dat het niet uitmaakt of je thuis zit, of in de klas, je kan altijd wel iets bijleren.

GELEZEN: Wat heb ik tijdens de afgelopen week gelezen dat anderen kan blij maken, ontroeren, verrassen of interesseren? Ik heb een Frans boek gelezen van 500 bladzijden of zo, en mijn ouders waren verrast.

LEVEN: Wat heb ik tijdens de afgelopen week geleerd over wat écht telt in het leven? Dat we samen zijn, dat het altijd het leukste is als je samen bent, en dat we er niet alleen voor staan.

ONVERGETELIJK: Wat heb ik tijdens de afgelopen week geleerd dat ik nooit meer zal vergeten? Dat ik dit verhaal aan mijn (klein)kinderen ga vertellen

Advertentie

Een gedachte over “Len Van Hove geeft antwoord op de vragen

  1. OVERGETELIJK:Ik ga nooit vergeten dat iedereen klaar stond voor elkaar iedereen hangt zo een wit doek aan zijn raam dat geeft mij een goed gevoel.De dokters zijn zo goed bezig! Ik vind het fijn dat de dokters samen werken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s