Shana Walschot, 17 jaar, antwoordt op de 5 vragen

GELUK: mensen kunnen gelukkig zijn met kleinen dingen, door het  corona – crisis mogen mensen niet naar buiten en ze genieten van de kleine dingen wat mensen normaal niet doen, mensen kunnen ook gelukkig zijn met minder luxe.

ONDERWIJS: nu we niet naar school mogen moeten we opdrachten maken van thuis uit, maar niet iedereen kan de opdrachten maken, het is beter om naar school te gaan ook al is dit niet leuk, er zijn duizenden kinderen die de kans niet krijgen om naar school te gaan dat wel willen we mogen blij zijn dat we naar school mogen gaan!

GELEZEN: deze week las ik dat er voor het medische personeel 7 miljoen mondmaskers zijn aan gekomen dat direct in contact komen met de corona patiënten.

LEVEN: het belangrijkste in het leven is er zijn voor je familie en de tijd dat je doorbrengt met je familie is zeer belangrijk.

ONVERGETELIJK: ik zal nooit deze corona- crisis en de maatregelen die er genomen zijn er tegen, en ik zal ook nooit vergeten de lockdown en de mensen in het verzorgingshuis en het bejaardenhuis geen mensen mogen zien.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s