Noor Briké, GELUK en LEVEN

GELUK: Tijdens de “quarantaine” heb ik zeker opgemerkt dat kleine daden iemand al heel gelukkig kunnen maken. Bijvoorbeeld: normaal zie ik mijn grootouders elke week, maar door de omstandigheden ging dit natuurlijk niet. Nu bellen/videochatten we bijna elke twee dagen en ik zie gewoon dat na die belletjes we beiden veel gelukkiger en gerust zijn.

 LEVEN: Doordat we nu zo lang met ons gezin samen zitten, en niet echt met anderen kunnen afspreken, zijn er zeker veel nieuwe herinneringen gemaakt. Daarin zag ik ook dat je niet per se iets moet plannen, of iets groot moet organiseren, een van de fijnste momenten was gewoonweg een spelletjesavond met heel het gezin.    

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s