Andika de Jong, 13 jaar, antwoordt op de 5 vragen

Ik heb geleerd om er mee om te gaan en er een ritme in te zien. Ik heb geleerd dat als je school hebt dat het mag verdwijnen maar als je het niet hebt wil je dat het er is. Ik heb geleerd dat iedereen het er moeilijk mee heeft en dat iedereen het wil laten ophouden. En dat mensen hele andere dingen gaan doen waar ze blij van worden. Ik heb geleerd dat mensen dicht bij hun families willen blijven in contact blijven en dat je niet alleen bent nooit dat telt in het leven. Ik heb geleerd dat mensen die niet naar school kunnen echt iets missen. En dat ze het gewoon niet kunnen. Dat heb ik geleerd in deze thuis quarantaine.  

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s